PsYchoSe PraAt

Mijn naam is Liesbeth Buter, ervaringsdeskundige op het gebied van herstel van psychose en gastspreekster. Ik zet me met hart en ziel in om het taboe te doorbreken en meer begrip te krijgen voor mensen met een psychose.

Welkom op de website van PsYchoSe PraAt.

 

 

Mijn naam is Liesbeth Buter van Psychose Praat. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van herstel van psychose en gastspreekster. Ik zet me met hart en ziel in om meer bekendheid te geven aan het hebben van een psychose. Ik wil vooroordelen uit de wegruimen en het taboe doorbreken.

Psychose is geen ver van ons bed show. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak komen mensen er mee in aanraking. Begrip voor iemand met een psychose kan het herstel bevorderen. Gesprek hierover is dus belangrijk.

Tijdens gastlessen en thema-avonden vertel ik mijn indrukwekkende verhaal op een laagdrempelige manier en ga ik met u in gesprek. Door mijn ervaring in het onderwijs kan ik mijn boodschap overbrengen. Een boodschap geschikt voor scholen, mensen uit de zorg, mantelzorgers, kerken en andere belangstellenden.                                                                                                                                                                                                                    

Belangstelling gekregen voor een gastles of thema-avond?

Bel of mail voor informatie vrijblijvend met: 

Liesbeth Buter 

Bunthaak 28

8061 LZ Hasselt 

T. 038-4771677 of 06-18955672

E. psychosepraat@kpnmail.nl                                                   

Op pagina 2 vindt u de verschillende onderwerpen waaruit u kunt kiezen.